Over ons

Hoe het allemaal begon

Voor de lokale horecaondernemers

Ontdek, al toerend, de mooie plekjes op de Veluwe en geniet van lekker eten en drinken bij sfeervolle horecagelegenheden! Tijdens de autorit komen jullie langs vijf horecazaken die vermeld staan op de route. Op deze locaties staan gerechten voor jullie klaar. Bij ieder restaurant ontvang je één gang van het complete 5 gangen menu

Door alle coronamaatregelen konden veel activiteiten en evenementen niet meer door gaan. Voor de lokale horecaondernemers was dit een hele zware tijd. Zij konden hun producten en diensten slechts beperkt aanbieden. Daarom bedachten we Veluws Toeren en Eten. Zo hielpen we deze ondernemers graag een handje mee. Veel maatregelen zijn nu opgeheven, maar daarmee is de pijn nog niet weg. Binnen de maatregelen die gelden gaan we op een wat aangepaste manier gewoon door met Veluws Toeren en eten. De route is echt prachtig en de gerechten die de restaurants je voorschotelen zijn geweldig.

Ga samen met vrienden, familie er op uit! met een prachtige route in de hand navigeer je over de mooiste landweggetjes en de leukste, vaak onbekende, paden. Geniet van de Veluwe, de mooie dorpjes en de gezellige horeca.

fiat-4322521_1920